+31 6 83 09 25 28 tiny@nemlud.nl
Selecteer een pagina

Blog

Laatste nieuws

 

Op deze pagina vind je een overzicht van mijn blogs. Regelmatig plaats ik blogs en nieuwsberichten via Facebook en Linkedin. Wil je op de hoogte blijven volg mij dan op social media.

Mindmappen

Mindmappen

Flexibel(er) associëren is een van de 4 basisvaardigheden van de creatieve denker. Het helpt je om buiten de gebaande paden te treden, om op andere, nieuwe ideeën te komen. Een van de manieren om vaardiger te worden in het associëren is het toepassen van de mindmap-methode.

Lees meer
Denkpatronen

Denkpatronen

“Wie A zegt…, … moet ook B zeggen”. En zeg ik “Aap, Noot, …” dan zal menig lezer meteen tot “Mies” komen (ps. De eerste versie van het leesplankje werd bedacht in 1897 …). Oftewel, het een roept het ander op. We hebben denkpatronen ontwikkeld en zijn...

Lees meer
Creativiteit en innovatie (vanuit ROI-perspectief)

Creativiteit en innovatie (vanuit ROI-perspectief)

Innovatie begint met creativiteit. Creativiteit is aan te leren. En vraagt in toepassing om een gerichte, fasegewijze aanpak. Cruciaal is het hebben van een meet-, merkbare doelsituatie. Dat maakt het (ook) mogelijk om de ROI (Return On Investment) te berekenen. In deze bijdrage twee voorbeelden; van een ROI van 200% en een van 585%.

Lees meer
Ltteervloogdre

Ltteervloogdre

Het mkaat niet uit in wlkee vloogdre de ltteers in een wrood saatn, het einge wat blegnaijrk is is dat de eretse en de ltaatse ltteer op de jiutse patals saatn. De rset van de ltteers mgoen wllikueirg gpletaast wdoren en je knut vrelvogens gwoeon lzeen wat er saatt....

Lees meer

Social media

Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen, nieuwtjes en blogs?
Volg me dan via social media.